Leerkracht, PCBS Van der Brugghenschool

Partime of fulltime Huizen

Leerkracht, PCBS Van der Brugghenschool

Dit is je kans

Wil jij werken op de leukste school in Huizen? Ben je op zoek naar een werkplek met enthousiaste en gezellige collega’s? Werk je graag samen en houd je ervan actief mee te werken aan schoolontwikkelingen?  

Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar echte onderwijstoppers!

Vanaf het nieuwe schooljaar (2024-2025) is er plek voor jou in de onder-, midden- of bovenbouw. Jij mag aangeven wat bij jou past.

Wil je naast het lesgeven nog meer betekenen voor de school? Ben jij ambitieus en heb je managementvaardigheden of wil je deze verder ontwikkelen? Dat komt dan helemaal goed uit, want we zijn ook op zoek naar versterking in het managementteam, wat perfect te combineren is met jouw lesgevende taken.

Ben je startend? We heten je van harte welkom. We bieden begeleiding op maat om jou zo goed mogelijk te helpen, zodat jij iedere dag kunt genieten voor de klas, met plezier naar je werk gaat en er optimaal voor de kinderen kunt zijn!

De school

De Van der Brugghenschool is een protestants-christelijke basisschool in Huizen waar iedereen welkom is. De school telt rond de 280 leerlingen en bevindt zich in een gezellige woonwijk op loopafstand van het Goois natuurreservaat en het oude dorp van Huizen.

Ons team bestaat uit een mix van +/- 17 ervaren leerkrachten en nieuwe talenten. We ondersteunen graag ieders eigen professionele groei en organiseren daarom met de andere Ichthus scholen een rijk workshopaanbod en werken samen in netwerken. Naast het samenwerken in een lerende organisatie, vinden we het heel belangrijk om een hecht team te zijn. Samen borrelen, activiteiten ondernemen en op studietweedaagse, zijn manieren om met elkaar te ontspannen, elkaar beter te leren kennen en ervoor te zorgen dat we het goed hebben met elkaar.

De Van der Brugghenschool is een TOM-school. Wij staan voor TeamOnderwijs op Maat, wat op onze school concreet betekent dat ieder kind gerichte lesinstructie krijgt en dat we leerlingen medeverantwoordelijk maken voor hun eigen leerproces. 

Ons pedagogisch klimaat is ingericht volgens het gedachtengoed van Positive Behavior Support (PBS). Hierdoor is voor iedere betrokkene (leerkracht, leerling, ouder) duidelijk wat we van elkaar verwachten en hoe we met elkaar om willen gaan. Met deze twee concepten creëren we een leergemeenschap waar iedereen zich veilig, verantwoordelijk en gerespecteerd voelt.

Wat bieden wij jou?

Een fijne en dynamische werkomgeving met een gezellig team dat actief bouwt aan de toekomst van de leerlingen en zichzelf. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door coaching, trainingen en opleidingen binnen de Ichthus Academie en daarbuiten. En het belangrijkste: een unieke kans om voor onze leerlingen hét verschil te maken!

  • Parttime of fulltime werken;
  • Werkdagen zijn bespreekbaar;
  • Onder-, midden- of bovenbouw;
  • Een heel fijn team en een prettige werkplek.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze school? Bekijk dan gerust het onderstaande filmpje zodat je alvast binnen kunt kijken.

  • Wil je eerst graag een kopje koffie komen drinken om kennis te maken en de sfeer te proeven? We ontvangen je graag.
  • Vind je het fijn om met onze leerkrachten in gesprek te gaan over hoe zij hun werk op de Van der Brugghenschool ervaren? Dat moedigen we van harte aan!
  • Wil je deze kans direct aangrijpen en solliciteren? Dat is natuurlijk helemaal fantastisch! We zien ernaar uit je beter te leren kennen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel van den Brink (directeur)
035-525 1365 / 06-15407665 (te bereiken op maandag t/m donderdag tussen 8.00u en 17.00u)
rmvandenbrink@ichthushuizen.nl 

Video van de PCBS Van der Brugghenschool


Solliciteren

Solliciteer direct of stuur een e-mail met CV naar vacature@ichthushuizen.nl.

Solliciteren

Solliciteer direct of stuur een e-mail met CV naar vacature@ichthushuizen.nl.

Deel deze vacature

LinkedIn WhatsApp
Copyright 2024 VPCBO Ichthus | Disclaimer | Sitemap | Privacyverklaring | Website door CM Specialist