VPCBO Ichthus: 

Wij hebben wat te vertellen!

Ichthus telt 5 basisscholen die evenwichtig verspreid liggen over de gemeente Huizen. Er is dus altijd een school van Ichthus in de buurt!

Scholen op de kaart

PCBS de Ark

PCBS de Ark

Adres: Salland 2
1274 KL Huizen
Telefoon: 035-5266835
E-mail: deark@ichthushuizen.nl
Website: www.arkhuizen.nl
Directeur: Berdine van Geffen

Aantal leerlingen: ca. 245

Groei, bloei, wees jezelf als geen ander!

PCBS de Ark is een christelijke basisschool waar de kernwaarden ‘veilig, betrouwbaar en bruisend’ gelden. De Ark onderscheidt zich in het atelieronderwijs en als brede zorgschool. U bent van harte welkom om kennis te maken en sfeer te proeven. U kunt hiervoor een afspraak maken met de directeur via het contactformulier of telefonisch.

PCBS Beatrixschool

PCBS Beatrixschool

Adres: J. van Wassenaerstraat 5
1272 BP Huizen
Telefoon: 035-5253276
E-mail: beatrixschool@ichthushuizen.nl
Website: www.beatrixschoolhuizen.nl
Directeur: Annemieke van Weeghel

Aantal leerlingen: ca. 200

Aandacht is onze Kracht!

Op de Beatrixschool zien zij het als een uitdaging om uw kind te helpen het beste uit zichzelf te halen. Uw kind is uniek en waardevol en heeft zijn of haar eigen talenten. De Beatrixschool  heeft een ontwikkelingsgericht, actief en betrokken team. Zij willen alle leerlingen een veilige en leerzame plek bieden en oog hebben voor ieder kind. Aandacht is onze kracht!

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak. Zij maken graag kennis met u en laten vol trots onze school zien. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier of telefonisch contact opnemen met de directeur, Annemieke van Weeghel.

PCBS van der Brugghenschool

PCBS van der BrugghenSchool

Adres: Thorbeckestraat 2
1272 HC Huizen
Telefoon 035-5251365
E-mail: vanderbrugghen@ichthushuizen.nl
Website: www.vanderbrugghenschool.nl
Directeur: Michiel van den Brink

Aantal leerlingen: ca. 285

Toekomst voor talent!

Op de Van der Brugghenschool leer je van en met elkaar. Een veilige en uitdagende leeromgeving is de basis van PCBS van der Brugghenschool. Het team van professionals is de kracht zodat elk kind zich optimaal kan ontwikkelen. U bent van harte welkom om kennis te maken. U kunt hiervoor een afspraak maken met de directeur via het contactformulier of telefonisch.

PCBS de Parel

PCBS de Parel

Adres: Holleblok 6
1273 EG Huizen
Telefoon: 035-5257155
E-mail: deparel@ichthushuizen.nl
Website: www.parelhuizen.nl
Directeur: Diane Visser

Aantal leerlingen: ca. 215

Glansrijk en waarde(n)vol onderwijs!

PCBS de Parel staat voor glansrijk en waarde(n)vol onderwijs! De school is een protestants-christelijke basisschool waar iedereen welkom is! Samen met u willen zij uw kind een mooie schooltijd geven en hen laten glanzen als parels.

De directeur, Diane Visser, vertelt u graag nog meer over onze school in een intakegesprek. Hiervoor kunt u telefonisch contact met haar opnemen of gebruik maken van ons contactformulier.

PCBS Rehoboth

PCBS Rehoboth

Adres: Studiostraat 45
1276 NA Huizen
Telefoon: 035-5252982
E-mail: rehoboth@ichthushuizen.nl
Website: www.rehobothhuizen.nl
Directeur: Iris van Rossum

Aantal leerlingen: ca. 200

Ruimte om te groeien!

Het motto van de school is: ’ruimte om te groeien’. Zij geloven dat ieder kind uniek is, liefde en aandacht nodig heeft, beschikt over talenten en daarin ruimte nodig heeft om te groeien. De school biedt een veilig klimaat, een goede basis van rust, vertrouwen, resultaat en doorstroming naar het voortgezet onderwijs. Wilt u meer weten? Zij nodigen u uit voor een kennismakingsbezoek aan de school. Hiervoor kunt u gebruik maken van het contactformulier of telefonisch contact opnemen met Iris van Ramshorst, directeur van PCBS Rehoboth.

Copyright 2024 VPCBO Ichthus | Disclaimer | Sitemap | Privacyverklaring | Website door CM Specialist