Intern Begeleider, PCBS Rehoboth

16 uur Huizen

Intern Begeleider, PCBS Rehoboth

Rehoboth, ruimte om te groeien!

Gezocht: Intern begeleider met onderzoeksmatige en coachende kwaliteiten (wtf 0,4) 

Heb jij hart voor kinderen, coachende kwaliteiten en een onderzoeksmatige houding? Weet jij wat leerkrachten nodig hebben om zicht en grip te krijgen op de ontwikkeling van hun leerlingen? Heb jij ervaring in handelings- en opbrengstgericht werken en weet jij wat er nodig is om het totaalbeeld van de school te schetsen en gerichte interventies hierop uit te voeren? Kun jij op een positieve, transparante wijze aan ouders en leerkrachten inzicht geven over wat het kind nodig heeft? Wil jij onderdeel zijn van het MT, samen met de directeur? 

Kun je op de meeste vragen 'JA' antwoorden, dan ben jij de persoon die wij zoeken.  

Wij zoeken een intern begeleider die ervaring heeft binnen het onderwijs, in het bezit is van een PABO-diploma, aanvullend met een opleiding tot intern begeleider, master SEN of andere relevante opleiding.  

De school 

Onze school is een gezellige en positieve protestants-christelijke basisschool. De Rehobothschool is 1 van de 5 scholen van VPCBO Ichthus. Er is een sterke verbondenheid met de andere scholen en collega’s met wie je samenwerkt in een IB-netwerk.  

De Rehobothschool telt ca. 200 leerlingen. Je toekomstige collega's zijn betrokken, gericht op ontwikkeling en voelen zich samen verantwoordelijk voor alle leerlingen. Samen met de directeur vormt de IB’er het managementteam (MT).  

De Rehobothschool is een ‘the Leader in Me school’. Eigenaarschap vinden wij belangrijk, daarbij werken wij met de 7 gewoonten van Covey.   

Eind 2025/begin 2026 hopen wij dat de nieuwbouw klaar is en verhuizen we 200 meter, naar Kindcentrum de Optimist aan de Koers.  

Wat bieden wij jou? 

  • Een fijne en dynamische werkomgeving met een gezellig team dat actief bouwt aan de toekomst van de school; 
  • Een krachtig IB-netwerk vanuit onze 5 scholen, waarin samen leren, kennis delen en onderzoek doen centraal staan; 
  • Een prettige en krachtige samenwerking met de directeur, waarmee je het managementteam vormt. Samen zet je de koerslijnen uit en zoek je naar mogelijkheden om het team in hun kracht te zetten en gedeelde verantwoordelijkheid te bevorderen; 
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 

Enthousiast geworden? 

Solliciteer dan direct via deze site of via de mail met een brief, video of creatieve uiting, graag voor 7 juni.  

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Iris van Ramshorst, directeur van de Rehobothschool. 035-5252982 / ivanramshorst@ichthushuizen.nl.  

Ingangsdatum 1 augustus 2023. 

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 13 juni. 


 

Video van de PCBS Rehoboth


Solliciteren

Solliciteer direct of stuur een e-mail met CV naar vacature@ichthushuizen.nl.

Solliciteren

Solliciteer direct of stuur een e-mail met CV naar vacature@ichthushuizen.nl.

Deel deze vacature

LinkedIn WhatsApp
Copyright 2023 VPCBO Ichthus | Disclaimer | Sitemap | Privacyverklaring | Website door CM Specialist