Intern Begeleider / Leerkracht, PCBS Van der Brugghenschool

40 uur Huizen

Intern Begeleider / Leerkracht, PCBS Van der Brugghenschool

Gezocht: Intern begeleider / leerkracht (wtf 0,6 + 0,4)

Heb jij hart voor kinderen, coachende kwaliteiten en een onderzoeksmatige houding? Weet jij wat leerkrachten nodig hebben om zicht en grip te krijgen op de ontwikkeling van hun leerlingen? Heb jij ervaring in handelings- en opbrengstgericht werken en weet jij wat er nodig is om het totaalbeeld van de school te schetsen en gerichte interventies hierop uit te voeren? Kun jij op positieve, transparante wijze aan ouders en leerkrachten inzicht geven over wat het kind nodig heeft? En wil je zelf ook 2 dagen voor de klas staan? 

Kun je op de meeste vragen 'JA' antwoorden, dan ben jij de persoon die wij zoeken. 

Wij zoeken een intern begeleider en leerkrachten voor verscheidene groepen. Je kunt terecht in zowel de onder- midden- of bovenbouw. Wij zoeken iemand die ervaring heeft binnen het onderwijs, in het bezit is van een PABO-diploma aanvullend met een opleiding tot intern begeleider, master SEN of andere relevante opleiding of hiermee bezig is. 
 

De school

Onze school is een gezellige en populaire protestants-christelijke basisschool nabij het oude dorp van Huizen. De Van der Brugghenschool is 1 van de 5 scholen van VPCBO Ichthus. Er is een sterke verbondenheid met de andere scholen en collega's. 

De Van der Brugghenschool telt 280 leerlingen. Je toekomstige collega's zijn betrokken, gericht op ontwikkeling en voelen zich samen verantwoordelijk voor alle leerlingen. Samenwerken en samen leren gaan hand in hand met samen plezier maken. We vinden het belangrijk om een werkplek te creeëren waar je jezelf kunt zijn en jezelf kunt blijven ontwikkelen. 

De Van der Brugghenschool is een TOM-school. Wij staan voor TeamOnderwijs op Maat, wat op onze school concreet betekent dat ieder kind gerichte lesinstructie krijgt en we leerlingen medeverantwoordelijk maken voor hun eigen leerproces. Ons pedagogisch klimaat is ingericht volgens het gedachtengoed van Positive Behavior Support (PBS). Hierdoor is voor iedere betrokkene (leerkracht, leerling, ouders) duidelijk wat we van elkaar verwachten en hoe we met elkaar om willen gaan. Met deze twee concepten creeëren we een leergemeenschap waar iedereen zich veilig, verantwoordelijk en gerespecteerd voelt. 


 

Wat bieden wij jou?

  • Een fijne en dynamische werkomgeving met een gezellig team dat actief bouwt aan de toekomst van de school;
  • Een krachtig IB-netwerk vanuit onze 5 scholen, waarin samen leren, kennis delen en onderzoek doen centraal staan;
  • Een prettige en krachtige samenwerking met de directeur, waarmee je het managementteam vormt. Samen zet je de koerslijnen uit en zoek je naar mogelijkheden om het team in hun kracht te zetten en gedeelde verantwoordelijkheid te bevorderen;
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een afwisselende baan met voldoende uitdaging, waarin je al je kwaliteiten optimaal kunt benutten.
     

Ben je enkel geïnteresseerd in de functie voor intern begeleider of enkel in die van leerkracht? Ook dan kun je reageren en gaan we graag met je in gesprek. 

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct via deze site of via de mail met een brief, video of creatieve uiting.
Reageren kan tot vrijdag 13 februari 2023.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel van den Brink, directeur Van der Brugghenschool. 035-5251365 / rmvandenbrink@ichthushuizen.nl 


 

Video van de PCBS Van der Brugghenschool


Solliciteren

Solliciteer direct of stuur een e-mail met CV naar vacature@ichthushuizen.nl.

Solliciteren

Solliciteer direct of stuur een e-mail met CV naar vacature@ichthushuizen.nl.

Deel deze vacature

LinkedIn WhatsApp
Copyright 2023 VPCBO Ichthus | Disclaimer | Sitemap | Privacyverklaring | Website door CM Specialist